Aktuellt

Välkommen, här hittar du aktuella kampanjer och temasidor. 

Tid för tradition

Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.

Här hjälper vi dig att välja rätt julskinka, tillaga skinka från grunden och hur du griljerar. Men ger också goda tips för julbordets alla klassiker, och mycket mer. Allt för att julen ska bli så god som möjligt. Ta del av våra tips och recept här.

Grisen alla talar om...

Svensk Rapsgris® har snabbt fått många vänner såväl bland proffskockar som hemmakockar. Hemligheten bakom den goda smaken är att våra grisar får svensk rapsolja i sitt foder. Köttet får tack vare det en högre andel naturligt nyttiga fetter, som Omega 3. Resultatet har blivit ett fläskkött som är både saftigare, godare och smakrikare än någonsin tidigare.

Till svensk Rapsgris >

Grillguiden

I denna grillguide delar vi med om oss våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar.

Här kan du också ta del av årets stora grilltrender och Scans nya grillprodukter. Allt för att hjälpa dig komma fram till vad du ska grilla idag. 

Gårdsmiddag 2017

Nu släpper vi biljetterna till Scan Gårdsmiddag 2017 – en matupplevelse på fyra utvalda samarbetsgårdar runtom i Sverige som tar middagen tillbaka till ursprunget.

Njut av vackra vyer och köttdetaljer av högsta kvalitet med menyer komponerade av Sveriges bästa restauranger - AG, TOSO, Holy Smoke BBQ och Johannes Kök.

Läs mer och köp din biljett till sommarens matupplevelse.

Grillprodukter 2017

Svårt att veta vad du ska grilla ikväll? Här ger vi dig en rejäl dos grillinspiration till både den bekväma vardagsgrillaren och den exklusiva njutningssökaren. Kombinera gärna kött från olika kategorier för helt nya matupplevelser.

Inspireras av våra grillprodukter här.

Hälften grönsaker, hälften kött

Våra ish-produkter är fullproppade med svenskt kött och svenska grönsaker som ärtor, bönor och rotfrukter. Det finns massor av goda rätter du kan laga med dem, både till vardag och fest. Det är så smart och så gott.

Mer information och goda recept med våra ish-produkter.

Rökning – en het trend

Att röka kött på grillen är inte svårt. Tvärtom, det öppnar upp en helt ny värld av smaker och kombinationer med olika varianter av rimning, förkokning, marinad och tillbehör. För att inte tala om glaze. Och följer du de enkla grunderna blir det alltid gott.

Läs mer om hur du lyckas med rökningen här.

Våra produkter - från grunden

Vi på Scan är stolta över att vi gör våra produkter från grunden. Vi äger hela kedjan från jord till bord eftersom vi själva köper in djuren från svenska bönder. Vi slaktar och styckar djuren och förädlar sedan köttet till charkprodukter av högsta kvalitet. 

Läs mer >

Upp